Vilmatieteenlaitoksen ennuste

Kirjoittaja antonolavi
Lukuaika 1 min
27.04.2023

Perjantaille 28.4.2023

Odotettavissa aamulla matalapainetta. Tyyntä myrskyn edellä. Levottoman yön ja stressaavan aamupalaverin ristipaineesta syntyy tummanpuhuvia rintamia makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen. Puuskittaista tuulta. Tulipalovaroitus: keittiön seutu. UVI-ennuste (Uskooko Vilma Itseensä): 3 asteikolla 0-6. Ennusteen mukaan Vilman poikaystävästä – ja paikallismeteorologista – ei ole kärpäsenkään vertaa hyötyä muuna kuin ilmapuntarina. Kuten tähänkin asti.

Epävakainen ilmapiiri jatkuu keskipäivään, jolloin palaveri ohi ja Vilma saa uutta virtaa lounaasta. Kaakkoisesta saapuu Vilman puhelimeen hyväntuulisia kannustusviestejä poikaystävältä.(*) Tämän jälkeen odotettavissa yhä lisääntyvää aurinkoisuutta (mikäli pomo hyväksyy aloitteet uusiksi kampanjastrategioiksi seuraavalle vuosineljännekselle). Sateen mahdollisuus 20 %. Käytössä ovat uusimmat ilmatilan manipulointi-innovaatiot: Vilman parasta työtoveria, Suvia, ohjeistettu kysymään onko V. laihtunut ja miten hän on saanut hiuksensa noin kiiltäviksi. Seuraava korkeapaine kestänee aina päivällisaikaan asti.

Illaksi odotettavissa leutoa ja tyyntä. Yöllä 40 %:n mahdollisuus, että vilmankosteus kohoaa ja paikallinen ilmasto käy trooppisen kuumaksi.

(*) Muistio itselle: älä vaan unohda tehdä tätä!

antonolavi

Tykkään kirjoittaa asioista joista en mitään tiedä. Ystäväni Daniil Harms lainasi kuvaansa.

Kirjoittajan muita novelleja

Muuan merkityksetön tapaus

Suihkussa kanssasi

SUODATA SUODATA